Powered by Smartsupp

Szállítás

A csomagok szállításáról a Foxpost Zrt. valamint a Magyar Posta Zrt. gondoskodik.

Foxpost

Magyar Posta

Max. 60 cm x 36 cm x 61 cm, 25 kg

Max. 300 cm összmérettel, 40 kg

Postapontra, csomagautomatába max. 20 kg

0-50.000 Ft érték között 1.590 Ft

50.001-100.000 Ft érték között 1.390 Ft

100.001-250.000 Ft érték között 1.290 Ft

250.000 Ft rendelési érték felett ingyenes

Foxpost automatában és MPL csomagautomatában való átvételkor 150.000 Ft-ig 900 Ft

Foxpost automatában és MPL csomagautomatában való átvételkor 250.000 Ft-ig 450 Ft

Foxpost automatában és MPL csomagautomatában való átvételkor 250.000 Ft felett ingyenes

A feltüntetett díjak tartalmazzák az általános forgalmi adót.

A kiszállítás Cegléden ingyenes.

TÚLMÉRETES VAGY TÚLSÚLYOS KÜLDEMÉNYEK ESETÉN A DÍJAK VÁLTOZHATNAK, AMELYET ELŐRE EGYEZTETÜNK!

Mikor vehető át a futártól a csomag?

A raktáron lévő termék esetén már a rendelést követő munkanapon, ha a rendelését az előző munkanapon 10 óráig feladta az oldalon és a futár eléri a megadott címen.A csomag feladásáról e-mail-ben tájékoztatjuk, a futártól szintén kap egy e-mailt, vagy telefonon értesítik a kézbesítés előtt. A kézbesítés napján már a futárszolgálattal, postával tud egyeztetni az átvétel részleteivel kapcsolatban.

FONTOS! Az átvétel során mindig vizsgálja meg a kézbesítő jelenlétében, hogy a küldemény csomagolásán látható-e sérülés, benyomódás, a csomag nem került-e felbontásra! Ha rendellenességet tapasztal, ellenőrizze a csomag tartalmát is a fizetést követően! Amennyiben a csomag sérült, hiányos a kézbesítő jelenlétében vegyenek fel jegyzőkönyvet és azt közvetlenül az átvételt követően továbbítsa ügyfélszolgálatunk részére, mellékelve az sérülésről készült fényképeket is. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Reméljük, hogy a megvásárolt termékekkel és szolgáltatásokkal egyaránt maradéktalanul elégedett lesz.

Garancia

Csak hivatalos forrásból származó termékeket forgalmazunk, teljes körű magyarországi garanciával. A megvásárolt termékekhez a számlán kívül garancia jegyet kap a vásárló, amellyel az esetlegesen felmerülő garanciális ügyét intézheti. Általában azonban a számla is elegendő. A garancia időtartama eltérő a termékeknél (minimum 1 év, esetenként 10 év valamint élettartam is lehet), amely a terméklapon minden esetben megjelenik.

Remarketed (outlet) termékek esetében a termék ismételten kerül a kereskedelembe. Az ilyen jellegű számítástechnika kiállításokból, fennmaradt  gyári illetve viszonteladói raktárkészletekből származik, esetenként pót termékként is szolgáló eszközökről is lehet szó, teljesen újszerűek és gyakran észrevehetetlen a különbség a remarketed és az új termék közt. Előnyös, mert ez esetben jutányos áron juthatunk a termékhez. Az olyan vállalatok mint az ASUS, Lenovo és a Hewlett-Packard saját remarketed termékeket bocsátanak rendelkezésünkre renew illetve resale programjaik keretein belül. Széleskörű számítógép és laptop választékból jutányos áron szemezgethetünk. Teljes körű garanciával rendelkeznek, sőt sok esetben ez felár ellenében meghosszabbítható akár 5 évre.

Használt termékekre is általában 2 év garanciát vállalunk, amely kiemelkedő a piacon. Ezen termékekhez tartozó képek is csak illusztrációk! Konkrét érdeklődés esetén a beszállítói galériából természetesen rendelkezésre bocsájtunk képeket.

A kosár üres
A kívánságlista üres

Mostanában nézett